Documentul a fost semnat de catre liderii celor doua partide, Crin Antonescu, si, respectiv, Daniel Constantin.

Anterior, presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat ca, in cursul zilei de luni, conservatorii vor depune la Tribunal atat un act prin care se va intrerupe relatia cu PSD "pe cale amiabila", in conformitate cu prevederile protocolului vechi, cat si noul protocol semnat cu PNL.

Consiliul National al PC a aprobat, luni, in unanimitate, ruperea protocolului cu PSD si validarea aliantei cu PNL, transmite MEDIAFAX.

Delegatia Permanenta a PNL a aprobat, tot luni, realizarea aliantei cu PC, inregistrandu-se trei voturi impotriva incheierii acesteia.

"Incepand de azi, sper sa intram, odata cu aceasta decizie, intr-o perioada noua in viata politica romaneasca. Eu am propus acest lucru si intru in aceasta actiune si noua etapa, sper, a vietii politice romanesti, cu toata increderea, cu toata onestitatea si cu toata convingerea ca suntem datori sa facem ceva esential cat mai repede pentru ca situatia politca, economica, sociala a Romaniei sa se schimbe", a spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.