Vadim, marele poet, lingau de frunte si de dos al Ceausestilor a fost obisnuit sa stea tolanit peste lege si sa nu-l poata da nimeni jos de-acolo.
"Pe mine nu ma scoateti! " Il inteleg pe dl. C.V. Tudor. D-sa zbiara aceste cuvinte catre executorii judecatoresti, catre politisti, catre presedintele Basescu. Inca de pe cand inmugurea ca lingau de frunte si de dos al Ceausestilor a fost obisnuit sa stea tolanit peste lege si sa nu-l poata da nimeni jos de-acolo. Cum sa indrazneasca un militian sa nu ia pozitia de drepti la urletul leonin al autoproclamatului "poet prezidential": "Ma opresti tu pe mine, boule?! Stii tu cine sunt eu, tartane?!" Cat despre Justitie, nici nu se apropia de poarta lui. Orice problema, dl. Vadim o rezolva cu un telefon la stabi PCR si generali de Securitate, n-ajungea vreodata sa aiba de-a face cu simpli executanti, scrie Cristian Tudor Popescu in Gandul.

In mod normal, la ora aceasta C.V. Tudor trebuia sa fie arestat, cel putin pentru ultraj si distrugere de acte oficiale. Dar cine s-o faca, politistii care stateau uitandu-se ca niste chibiti la agresarea functionarei judecatoresti de catre "Domnul Vadim"?

[VIDEO] Sediul PRM, evacuat cu scandal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.