Partidul Democrat Liberal (PDL) are nevoie de reformare, insa in niciun caz mai mult decat celelalte partide, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Elena Udrea, secretar executiv la PDL si ministru al Dezvoltarii.

Intrebata daca ii este teama de o scindare a partidului, ea a raspuns "categoric nu".

"Eu cred ca orice problema ar avea PDL, daca ar avea o problema, poate fi rezolvata chiar cu sprijinul celor care le identifica. Nu cred ca sunt lucruri insurmontabile", a spus Udrea, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca apreciaza ca PDL ar avea nevoie de o reformare, ministrul a raspuns afirmativ.

"Cred ca are nevoie de reformare, pentru ca e un partid care a crescut mult in ultimii doi ani. (...) Are nevoie de reformare, insa in niciun caz mai mult decat celalalte partide. Ci dimpotriva! Cred ca este un partid care din acest punct de vedere este cel mai pregatit pentru momentul pe care il traversam", a afirmat Udrea.

Ea a mai spus ca noul statut al PDL prevede cateva functii in plus, care dau posibilitatea unor membri noi de partid, "oameni care au potential de lideri", sa ocupe functii de conducere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.