Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat si a adresat injurii, marti, cu ocazia incercarii de evacuare a PRM din sediul din strada Emile Zola, mai multor politisti care venisera sa-l asiste pe executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc.

Liderul PRM l-a impins si i-a adresat injurii sefului echipei de politisti care au venit sa-l asiste pe executorul judecatoresc la procedura de executare deoarece politistii l-au impiedicat pe fratele sau, Marcu Tudor, sa intre in sediu. Acesta solicitase sa intre in cladirea din Emile Zola pentru a ridica o mapa cu documente, invocand faptul ca politistii fac un abuz tratand in acest mod un general de armata, scrie MEDIAFAX.

Atat Marcu Tudor, cat si presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor i-au amenintat pe politisti ca le vor face plangere penala.


Liderul PRM a iesit la balconul cladirii anuntand ca sediul unui partid parlamentar este ocupat de trupele MI. El i-a acuzat pe politisti ca au folosit forta intr-un stat membru UE si ca demersul lor si al executorului judecatoresc este cel mai grav atac impotriva pluripartitismului si a presei, ziaristii fiind obligati de catre politisti sa paraseasca sediul partidului.

  • Ce s-a intamplat la sediul PRM?
Evacuarea sediului in care functioneaza PRM a inceput, marti dimineata, in prezenta executorului judecatoresc Paula Daniela Somaldoc, care a sosit insotita de politisti la imobilul din strada Emile Zola 2, unde erau prezenti aproximativ 20 de membri PRM, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu si Codrin Stefanescu.

Liderul PRM i-a adresat chiar injurii executorului judecatoresc.

In cele din urma, Paula Daniela Somaldoc le-a cerut politistilor sa fie legitimati toti ziaristii si sa fie scosi din sala, ceea ce a determinat protestul liderului PRM.

"Sunt demnitar european, arestati-ma pe mine!", a spus liderul PRM.

Vadim Tudor a precizat ca in imobil functioneaza alte doua entitati care nu sunt vizate de evacuare, respectiv ziarul "Tricolorul" si biroul sau de europarlamentar. El a mentionat ca exista trei procese pe rol si nicio hotarare judecatoreasca definitiva.

Citeste si:
Fostul senator PRM Nicolae Iorga a murit
Fostul senator PRM Nicolae...

  • Fratele lui Vadim, la Spital

Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost preluat de o ambulanta SMURD, marti, de la sediul partidului si transportat la Spitalul Militar, acesta prezentand "probleme cardiace foarte grave" potrivit vicepresedintelui Codrin Stefanescu.

Un membru al echipajului medical SMURD a declarat, pentru MEDIAFAX, ca Marcu Tudor avea, in urma consultului facut, tensiunea 18/10.
Acesta a explicat ca lui Marcu Tudor i s-a facut rau in urma altercatiei pe care a avut-o cu politistii in fata sediului partidului.

Codrin Stefanescu a mentionat ca echipajul SMURD i-a facut fratelui lui Vadim Tudor mai multe injectii pentru inima.

Codrin Stefanescu a adaugat ca si Vadim Tudor este "cu tensiunea la pamant". El a spus ca echipajul SMURD i-a luat tensiunea presedintelui PRM si i-a administrat un calmant.

Citeste si:
Drapelul de lupta a lui Avram Iancu, expus intr-o vitrina din sticla
Drapelul de lupta a lui Avram...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.