Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la o intalnire cu membrii PSD Bucuresti, ca in 2011 trebuie generata o situatie politica in urma careia actuala guvernare sa isi paraseasca pozitia, el apreciind ca pentru acest lucru este necesara construirea unei "coalitii pertinente".

"Altminteri, asta e chestiunea fundamentala a 2011: trebuie sa generam o situatie in care actuala guvernare sa-si paraseasca pozitia, dar trebuie sa vina cineva din spate cu forta si asta, inainte de toate, este partidul nostru, pe urma o coalitie pertinena cu toti cei intereseati in inlocuirea actualei guvernari, care e pacoste pentru tara", a spus Iliescu, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca exista si varianta in care se va merge pe actuala situatie politica, pana in 2012, dar a apreciat ca acest lucru ar insemna o suferinta prelungita pentru tara. "Exista si varianta nu o sa avem incotro, sa mergem pana la alegerile din 2012, dar asta este suferinta prelungita pentru oameni", a spus Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD a pledat pentru intarirea partidului din care face parte si apoi pentru crearea de aliante politice necesare pentru "a darama o guvernare paguboasa pentru tara".

Citeste si: "Superoferta" PNL de Sarbatori: Alianta cu PSD si UDMR pana in 2016


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.