Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legile bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011, precum si legile salarizarii. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat, marti, decretele de promulgare a acestor legi.

De asemenea, presedintele Traian Basescu a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, relateaza MEDIAFAX.

Curtea Constitutionala a respins, marti, sesizarea PNL de neconstitutionalitate a Legii de aprobare a OUG 50.

Cu majoritate de voturi, CC a constatat ca este constitutionala Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, marti, ca legea Bugetului de stat pe anul 2011 este constitutionala, dupa ce au analizat o sesizare depusa de deputatii liberali.

Parlamentarii au adoptat, in 22 decembrie, in sedinta comuna, bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "impotriva" si nicio abtinere, aproband unele amendamente.

De asemenea, plenul comun al celor doua Camere a adoptat, in aceeasi zi, bugetul asigurarilor sociale de stat pentru 2011. Senatorii si deputatii au adoptat forma propusa de Guvern asupra bugetului asigurarilor sociale de stat, respingand principalele amendamente ale opozitiei.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat, marti, decretele de promulgare a Legii - cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si a Legii privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice este constitutionala.

De asemenea, Curtea a constatat ca este constitutionala Legea privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice.

Citeste si:
Guvernul își dă restanțele de toamnă. Legea pensiilor speciale,...
Guvernul își dă restanțele de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.