Senatorul liberal Varujan Vosganian l-a criticat, ieri, in termeni foarte duri pe ministrul demisionar Mircea Miclea, acuzandu-l de lipsa spiritului de echipa. "In politica nu te superi si pleci", a spus Vosganian, cu precizarea ca nu are importanta partidul pe care-l reprezinta Miclea (PD - n.r.), ci doar atitudinea manifestata.

"Inca o data se dovedeste ca este riscant sa iei la guvernare oameni care nu au participat la programul de guvernare, oameni care nu au fost in campania electorala sa-si asume raspunderi si care, intr-un fel, iau lucrurile prea usor", a declarat liberalul. Acesta considera nejustificata motivatia prezentata de fostul ministru pentru demisie, deoarece Miclea a fost "incredintat ca in perspectiva exista resurse sa se repare aceasta stare". "In politica trebuie sa lucrezi in echipa", a concluzionat Vosganian.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.