Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca daca nu ar fi presedinte al partidului ar putea intra in polemici si ar relata lucrurile "asa cum au fost cu adevarat" legat de vizita lui Mircea Geoana la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca acest subiect este unul creat artifical, pentru a distrage atentia de la probleme importante precum Legea educatiei sau indemnizatia pentru cresterea copilului.

"Nu am discutat in interiorul partidului acest subiect si consideram ca el a aparut artificial si l-a bucurat foarte tare pe Traian Basescu. In felul acesta nu am mai putut vorbi zilele acestea despre prostia extraodinara cu legea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, nu am putut explica ce ii intereseaza cu adevarat pe oameni, cum facem cu Legea educatiei, Legea salarizarii unitare si Legea bugetului, si am dezgropat fantomele de anul trecut. Pentru orice pesedist si orice roman, reamintirea momentului 6 decembrie de anul trecut este o amintire extrem de dureroasa. Dar acum trebuie sa ne uitam in viitor si sa invatam din trecut", a afirmat Ponta, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca acest subiect va fi dezbatut, luni, in PSD.

"Cred ca e o problema faptul ca eu nu am mai vorbit cu Mircea Geoana din 4 decembrie 2009. Poate ca e vina amandurora. Eu, dupa ce am aflat de vizita de la Vintu, nu am mai vorbit niciodata cu Mircea Geoana asa cum vorbesc cu dumneavoastra acum. Nu cred ca trebuie sa ma iau dupa toate scenariile si cred ca PSD are un drum foarte clar pe care merge, indiferent de ceea ce gandeste unul sau altul din PSD", a declarat Ponta.

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a sustinut, intr-o declaratie filmata si postata, luni, pe blogul personal, ca a fost sfatuit de Victor Ponta, la dezbaterea avuta cu Traian Basescu inaintea ultimului tur al prezidentialelor din 2009, sa spuna ca a fost acasa, la nevasta, in cazul unei intrebari despre vizita facuta la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.