Presedintele Traian Basescu le-a spus membrilor coalitiei, in sedinta de luni, ca resursele bugetare nu permit ca perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului sa fie mentinuta la doi ani si a sugerat ca aceasta durata ar trebui redusa la un an, sustin surse participante la discutie.

Discutiile pe tema concediului pentru cresterea copilului nu au fost finalizate, urmeaza sa aiba loc dupa-amiaza intalniri ale grupurilor parlamentare cu ministri, a declarat, luni, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, inainte de sedinta BPN al PDL.

"Nu s-a finalizat inca discutia, mai sunt intalniri in grupurile parlamentare cu ministri", a precizat Flutur, intrebat despre decizia coalitiei in privinta concediului pentru cresterea copilului.

Concediul maternal ramane de doi ani?

Premierul Emil Boc a precizat ca decizia finala va fi aflata in Guvern, nefacand alte precizari. "Veti afla decizia finala in Guvern", a spus Emil Boc, inainte de reuniunea BPN al PDL.

Cititi si: Ponta: Lui Boc i s-a facut frica
Udrea: Daca as fi mama nu as putea sta departe de munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.