Numarul doi in PSD a declarat ca isi doreste o alianta cu liberalii, iar primavara lui 2011 este termenul pana la care cele doua partide ar trebui sa se gandeasca la drumul comun".

Secretarul general al PSD a explicat ca Opozitia trebuie sa fie unita pentru a da jos Guvernul Boc, a declarat Liviu Dragnea intr-un interviu pentru Adevarul.

Cheia succesului ar fi, dupa Dragnea, o colaborare in plan local si parlamentar, care sa presupuna intalniri saptamanale intre cele doua partide si sprijin reciproc si care sa fie consfintita printr-un protocol. Pasul urmator ar putea fi alianta la tribunal.

Calendar Primavara lui 2011 este pentru Dragnea termenul-limita pana la care cele doua partide ar trebui sa se gandeasca la "drumul comun".

  • Antonescu e rezervat

Intrebat ce parere are despre dorinta lui Liviu Dragnea de a forma o alianta PSD-PNL chiar inscrisa la tribunal pana la primavara, Crin Antonescu se arta rezervat.

"Este o viziune a domnului Dragnea. Din punctul de vedere al PNL, mai greu, pentru ca exista mai multe elemente care fac greu realizabila o astfel de alianta si pana una alta, fiecare avem drumul nostru", a declarat Crin Antonescu, citat de Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.