Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Arad, ca PDL "face astazi la guvernare ceea ce trebuie sa faca un partid responsabil, un partid curajos", afirmand ca deciziile luate de Guvern sunt singurele care pot sa ajute Romania sa isi revina din 2011.

Prezenta la Consiliul de Coordonare al PDL Arad, in care au loc alegeri, Elena Udrea s-a adresat de pe scena celor aproximativ 3.000 de democrat-liberali prezenti, spunandu-le acestora ca dupa sase ani de batalii electorale PDL este la guvernare si "guverneaza bine pentru Romania", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu numai ca PDL este la guvernare, dar guverneaza bine Romania. PDL face astazi ceea ce trebuie sa faca un partid responsabil, un partid curajos pentru ca vremurile de criza, asa cum sunt astazi, sunt vremuri pentru politicieni curajosi. Cine a uitat partidul sa vina aici, in sala, sa vada cum arata PDL", a spus Udrea.

Udrea le-a transmis participantilor ca pentru ca partidul sa fie pregatit pentru bataliile electorale care urmeaza este nevoie sa se aseze in interior, prin alegeri in organizatii.

Ea a spus ca vrea ca organizatia din Arad sa fie modelul de succes din PDL, iar ca presedinte interimar al organizatiei din Bucuresti a spus ca vrea sa copieze modelul de la Arad. "Un model de succes trebuie neaparat multiplicat. Ceea ce am vazut la Arad arata ca un partid bine organizat rezista si in vremuri grele, iar acum sunt vremuri grele pentru un partid care si-a asumat guvernarea", a spus Udrea.

Ministrul a adaugat ca "ceea ce face PDL la guvernare este singurul lucru corect, pentru ca Romania sa isi revina in 2011" si i-a indemnat pe cei prezenti in Sala Polivalenta din Arad sa mearga sa discute cu oamenii despre realizarile Guvernului. "Cine crede ca PDL nu poate castiga alegerile viitoare sa vina la Arad sa va vada pe dumneavoastra", le-a transmis Elena Udrea celor prezenti la reuniune.

Totodata, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, prezent si el la alegerile de la PDL Arad, a declarat ca unitatea partidului poate readuce succesul PDL pe scena politica. "Ar fi bine sa nu cadem in doua pacate simetrice, acela sa avem prea mare incredere in noi, nevazand ce nu merge si acela de a avea prea putina incredere in noi, nevazand ce viitor ne asteapta daca stim sa ne innoim si sa fim uniti", a spus Baconschi.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.