Traian Basescu a implinit joi varsta de 59 de ani. Vezi ce i-au transmis apropiatii si politicienii.

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, nu stie daca va putea sa-l felicite personal pe Traian Basescu. „Totul depinde de programul lui Traian. Nici macar nu stiu daca fratele meu ajunge in tara si nici nu stiu daca voi putea sa-l felicit personal“, a spus fratele presedintelui. Din acest motiv, Mircea Basescu nu i-a cumparat un cadou si se mai gandeste ce anume sa-i ofere, scrie Adevarul.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, i-a transmis presedintelui Traian Basescu, cu ocazia zilei sale de nastere, sa aiba putere si sanatate.

"Ii doresc din tot sufletul sa aiba si putere si sanatate si toate gandurile bune", a spus Anastase.

  • Urarile opozitiei

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a spus, joi, intr-o conferinta de presa, ca ii ureaza presedintelui Traian Basescu, la implinirea varstei de 59 de ani, multa sanatate la minte si trup, dar "in primul rand la minte".

"Ii urez sanatate la minte si trup, dar in primul rand la minte", a afirmat Vasilescu, transmite MEDIAFAX.

La randul sau, senatorul PSD Ioan Mang i-a urat si el lui Traian Basescu rugamintea de a se comporta ca un presedinte. "Ii uram, ca presedinte al Romaniei, «La multi ani!» si rugamintea sa se comporte ca un presedinte, adica sa fie impartial si sa asigure echilibrul intre institutii", a spus Mang.

Intrebat ce ii transmite presedintelui Traian Basescu de ziua sa, Victor Ponta a raspuns: "Nimic".

"Nimic. Astazi, recunosc ca mi-e gandul, daca vorbim de o persoana, gandul meu principal este catre Adrian Paunescu. Si mi-as dori foarte tare, fara sa fiu foarte patetic, ca nu este cazul de asa ceva, dar mi-as dori ca Dumnezeu sa ni-l mai lase o perioada. Asta este insa dincolo de noi. Altceva nu am de spus astazi vizavi de persoane", a spus Victor Ponta.

Citeste si:
Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501
Levi’s aniversează 150 de ani...

Tu ce ai vrea sa ii transmiti presedintelui de ziua lui? - Lasa-ti mesajul pe Forum

  • Scrisoarea lui Iliescu

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca i-a trimis sefului statului, Traian Basescu, o scrisoare personala, cu urari de "La multi ani!" si sanatate, cu ocazia implinirii varstei de 59 de ani.

"I-am trimis o scrisoare personala, cu urari de «La multi ani!» si de sanatate, e ziua lui azi", a declarat Iliescu pentru MEDIAFAX.

El a aratat ca in scrisoarea respectiva nu s-a referit si la chestiuni politice. "Nu am intrat in chestii de politica", a spus Iliescu.

De altfel, de cand este sef al statului, si Traian Basescu l-a felicitat la aniversari pe predecesorul sau. In 2009, presedintele Basescu i-a trimis chiar lui Ion Iliescu, prin intermediul unui emisar, un cos cu trandafiri galbeni si o felicitare pe care scria, cu litere aurite, "La Multi Ani!".

Citeste si:
Traian Băsescu a cerut revizuirea sentinței prin care a fost...
Traian Băsescu a cerut...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.