Deputatul independent de Iasi Daniel Oajdea a fost prins de politisti, marti, in timp ce conducea cu viteza de 138 de kilometri la ora, pe un drum european din judetul Vaslui.

Politistii vasluieni de la Serviciul Rutier l-au amendat cu 360 de lei pe parlamentarul Daniel Oajdea, dupa ce acesta a depasit viteza regulamentara cu 38 de kilometri la ora, pe un sector de drum situat in afara localitatii, in apropierea municipiului Barlad, transmite MEDIAFAX.

"Vasile Daniel Oajdea a fost surprins de aparatul radar la volanul unui autoturism ruland cu viteza de 138 kilometri la ora, in afara localitatii, in zona comunei Banca. Acestuia i s-a intocmit proces-verbal de contraventie si i s-a aplicat o sanctiune de patru puncte penalizare si sase puncte amenda, conform OG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice”, a declaratMihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Politistii care l-au oprit in trafic pe parlamentarul iesean spun ca acesta a sustinut ca se grabea sa ajunga la Bucuresti, unde era invitat la o emisiune la un post de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.