Presedintele Traian Basescu a declarat ca partidele de opozitie se izoleaza prin neparticiparea la consultarile cu seful statului, adaugand ca el va continua sa le invite la discutii pe teme importante, cu atat mai mult cu cat doreste ca aceste consultari sa fie mai dese.

"Prin neparticipare se izoleaza si este pacat. Sunt partide mari si pot contribui cu soluti", a spus Basescu.

Presedintele a afirmat ca faptul ca partidele din opozitie nu vin la consultarile cu seful statului nici in conditiile in care se discuta teme importante, cum sunt cele legate de FMI, Schengen, MCV, echilibrele macroeconomice in UE, dovedeste lipsa de responsabilitate din partea acestora vizavi de interesul national.

Basescu a spus ca va continua sa invite partidele de opozitie la consultari si ca acestea vor fi mai dese, transmite MEDIAFAX.

El a facut aceste declaratii dupa consultarile de la Cotroceni pe teme legate de Schengen, acordul cu FMI si de cel mai recent Consiliu European.

Partidele de opozitie, la fel ca in cazul precendentelor consultari, din 11 octombrie, nu au participat la discutii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.