Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca liberalii nu sunt foarte optimisti in ceea ce priveste rezultatul votului la noua motiune de cenzura, depusa vineri de catre reprezentantii opozitiei.

Liderul liberalilor sustine insa ca asteapta si raspunsul Curtii Constitutionale in legatura cu angajarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei si crede ca parlamentarii, chiar si cei democrat-liberali, care provin din invatamant, vor da in acest caz o "proba de constiinta", transmite MEDIAFAX.

"Noi am spus inca dinainte ca daca Guvernul isi va angaja raspunderea pe aceasta lege vom depune o noua motiune de cenzura. Sigur ca, asa cum am spus-o si inainte de cealalta motiune, nu inseamna ca suntem foarte optimisti in privinta rezultatului. Faptul ca Guvernul Boc a anuntat chiar dinainte de prima motiune de cenzura ca a doua zi va angaja raspunderea este dovada evidenta a faptului ca asta este nota de plata politica pentru UDMR. Avem oricum foarte multe obiectii in legatura cu acest capitol si alte articole ale legii si, ca atare, impreuna cu PSD, care s-a alaturat demersului nostru, am depus motiunea de cenzura", a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Liderul liberal a precizat ca, in acelasi timp, asteapta si decizia Curtii Constitutionale in legatura cu constitutionalitatea procedurii angajarii raspunderii Guvernului in Parlament pe Legea educatiei.

PNL si PSD au depus o noua motiune de cenzura


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.