Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca nu se asteapta ca motiunea de cenzura pe care PSD si PNL o depun dupa angajarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei sa treaca de votul din Parlament.

Ponta a spus ca nu crede ca la aceasta noua motiune de cenzura se va schimba ceva fata de votul dat la motiunea de cenzura dezbatuta pe 27 octombrie.

"Nu am spus ca trece motiunea, haideti sa fim foarte realisti, nu cred ca se schimba ceva fata de votul din 27. Am spus ca sunt doua semnale pe care vrem sa le dam, nu am spus ca dam jos Guvernul, mi-e greu sa cred ca deodata se vor dezlipi parlamentarii puterii, inca au lipici pe scaune si pe pantaloni sau pe fuste", a afirmat el, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca doreste ca profesorii sa perceapa foarte clar pozitia PSD si sa stie ca atunci cand social-democratii vor ajunge la putere refac "aceasta lege stupida si aberanta, legea Funeriu-Boc".

"Toti ardelenii si toti clujenii trebuie sa stie ca ei nu au nicio vina, rusinea lor si rusinea Romaniei se numeste Emil Boc", a mai afirmat Ponta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri dimineata, ca a invatat "o lectie usturatoare" la motiunea de cenzura respinsa de Parlament pe 27 octombrie si nu va negocia, in cazul demersului anuntat dupa angajarea raspunderii Guvernului, cu niciun parlamentar al puterii.

Ponta nu se mai bazeaza pe "tradatorii" PDL la viitoarea motiune


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.