Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca s-a "linistit in privinta motiunii" dupa ce a vazut Congresul PSD si a citit programul acestora de guvernare, care este "fantasmagoric".

Sever Voinescu a afirmat, in timpul dezbaterii "Doctrina populara. Sinteza valorilor si principiilor dreptei", la care au participat aproximativ o suta de membri si lideri ai PDL Timis, ca este "linistit" in privinta sanselor de succes ale motiunii de cenzura dupa ce a citit programul de guvernare si a vazut Congresul PSD, transmite MEDIAFAX.

Care sunt promisiunile PSD-PNL pentru romani?

"M-am uitat la programul PSD si am zambit. Caracterul lui este caraghios, citind acel program niciun om politic rational nu poate admite sa inlature un guvern pentru a aduce la putere niste oameni care cred ca ceea ce scrie in programul PSD este realist. Prin urmare, m-am linistit in privinta motiunii de cenzura imediat dupa ce le-am vazut Congresul si le-am citit programul", a spus Voinescu.

Ulterior, intrebat de jurnalisti daca motiunea de cenzura are sanse sa fie aprobata, Voinescu a afirmat ca aceasta nu are nicio sansa.

"Este un program cu totul nerealist. Romania, astazi, nu isi permite ceea ce PSD propune in mod demagogic, adica cresteri de salarii bruste, cresteri de pensii si asa mai departe. (...) Nu are nicio sansa aceasta motiune", a spus deputatul PDL.

PSD propune un pachet social pentru asistenta medicala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.