Theodor Paleologu a fost pozat de curand in compania unei blonde dragastoase. Se pare ca femeie e nimeni alta decat printesa Eleonore a Danemarcei, o mai veche cunostinta a fostului ministru.

Dupa divortul din 2008, fostul ministru al Culturii s-a dedicat politicii si educatiei fiului sau. Acum insa, viata ex-ministrului pare sa fi luat o intorsatura favorabila, acesta vazandu-se in oras, la o cafea, cu o fata regala din Danemarca, tara in care Paleologu a fost ambasador in trecut.

Paleologu a fost pozat cu printesa Eleonore intr-o cafenea din Capitala. Mangaieri si zambete cu subinteles, aceasta era atmosfera dintre cei doi la intalnire. Printesa l-a mangaiat pe frunte, l-a tinut de mana, gesturi care demonstreaza afectiunea ei fata de politician, scrie CanCan.

Aceasta nu este prima data cand cei doi sunt vazuti impreuna. La inceputul anului trecut, printesa Eleonore a Danemarcei a efectuat o vizita privata in judetul Suceava, mergand la manastirile Putna si Sucevita, fiind insotita de Paleologu, care la acea vreme era ministrul Culturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.