Aura Vasile (PSD) o acuza pe Roberta Anastase ca, desi a lipsit de la sedinta de miercuri din Camera Deputatilor, aceasta apare cu ca ar fi votat pentru un proiect de lege.

Deputatul PSD sustine ca altcineva a folosit cartela de vot a presedintei Camerei Deputatilor, ceea ce constitue o frauda. Aceasta sustine ca absenta Robertei Anastase poate fi dovedita prin urmarirea inregistrarii sedintei Camerei.

Acum, este clar pentru oricine ca frauda fara precedent petrecuta in timpul votului Camerei Deputatilor la Legea pensiilor nu a fost o eroare sau un rezultat al incompetentei certe a presedintelui Camerei Deputatilor. Furtul la vot in Parlament este o politica de partid a PDL, care nu este oprita nici macar dupa ce milioane de oameni au vazut in mod clar cum presedintele Camerei Deputatilor a falsificat numarul de voturi la Legea pensiilor”, sustine Vasile.

In urma acestor declaratii, Roberta Anastase a anuntat ca o va da in judecata pe Aura Vasile pentru calomnie.

Este a doua plangere penala formulata de PSD la adresa Robertei Anastase. La finele lunii septembrie social democratii au mai depus o plangere in care o acuzau pe Anastase ca ar fi favorizat fraudarea votului pe Legea Pensiilor. Presedinta CD este acuzata de abuz in serviciu, fals si uz de fals.

  • Anastase se apara
Roberta Anastase sustine ca se afla in sala in momentul votului, iar declaratia Aurei Vasile este una mincinoasa.

"Pentru a demonstra caracterul calomnios si reaua credinta a deputatului PSD Aura Vasile facem urmatoarele precizari: - inregistrarea video postata pe site-ul Camerei Deputatilor din sedinta plenului Camerei din data de 5 octombrie 2010 arata in mod evident (v. min. 3.18.30-3.28.53 si pentru edificare 3.36.13) ca Roberta Anastase a fost prezenta in sala si si-a exprimat votul in mod regulamentar", sustine un comunica remis redactiei 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.