PNL si PSD vor sustine acelasi premier in fruntea Guvernului de criza, imediat dupa demiterea Cabinetului Boc, daca motiunea de cenzura va trece de votul Parlamentului.

Liderii Opozitiei sustin ca inlaturarea Guvernului este principalul pas care trebuie facut in acest moment. Deocamdata nu a fost stabilita data la care vor depune motiunea de cenzura, insa liderii Opozitiei sustin ca, daca aceasta va trece, vor alcatui un guvern in cel mai scurt timp, transmite Antena3.

Textul motiunii de cenzura va cuprinde, practic, un program de guvernare in timp de criza.

"In ceea ce priveste momentul depunerii, vom continua sa discutam si sa evaluam care este momentul optim, cand sunt sansele cele mai mari ca motiunea sa aiba succes", a declarat Crin Antonescu.

Niciun nume nu a fost inca vehiculat pentru un posibil premier, insa cel al lui Klaus Johanis ramane in continuare in cartile opozitiei, acesta bucurandu-se de sustinere din partea ambelor formatiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.