Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, duminica, la Colegiul Judetean de Coordonare al PDL Suceava, ca "Romania pare sa fie dominata de suspendaci, niste oameni tristi ce vor sa il suspende pe Traian Basescu", iar "sedintele suspendacilor seamana cu cele ale alcoolicilor anonimi.
Raluca Turcan a declarat, la sedinta Colegiului Judetean de Coordonare al PDL Suceava, la care va fi aleasa conducerea PDL Suceava, ca Gheorghe Flutur a reusit "sa lepede Suceava de rosu".

"Flutur a reusit sa lepede Suceava de rosu. Imi amintesc dominatia rosie de aici. Romania pare sa fie dominata de suspendaci. Suspendacii sunt niste oameni tristi care vor sa il suspende pe presedintele Traian Basescu, sedintele lor seamana cu cele ale alcoolicilor anonimi. Suspendacii sunt ca la intalnirile alcoolicilor anonomi: «Eu sunt Victor Ponta si sunt suspendac», «Eu sunt Crin si sunt suspendac» si vine si Mirciulica, care spune "decat ca sunt suspendac». Domnule Boc, poate facem si un program guvernamental pentru suspendaci, poate le dam si carti, opozitia seamana cu alcoolicii anonimi"
, a declarat Raluca Turcan, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.