Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.

Dragnea a spus ca ministrii de Finante si al Muncii sunt asemeni lui Stan si Bran, unul spunand "o sa", iar celalalt "nu s-a discutat inca".

"Ati vazut pe Stan si Bran? Ministrul Finantelor si al Muncii stiu doar «o sa» sau «nu s-a discutat inca». Cand unul spune «o sa», si celalalt «nu s-a discutat inca» pierdem cate 600 de Euro pe secunda", a mai spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat, insa, ca cei doi ministri la care s-a referit nu mai sunt, din aceasta cauza, cascadorii rasului, ci sunt cascadorii plansului.

Dragnea mai crede ca fostul ministru de Interne, Vasile Blaga "si-a luat-o" de la presedintele Basescu .

"Ati vazut clipul acela: ia de la mama, de la tata, ia de la Basescu. Nimeni nu mai are curaj sa ia de la Basescu, pentru ca ati vazut ce iese. Ultimul exemplu este Vasile Blaga care si-a luat-o. Nu avea legatura cu mitingul politisti, avea legatura cu faptul ca nu reusise sa rezolve toata conducerea PD"
, a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.