Senatorul Dan Voiculescu a declarat ca va sustine toate demersurile legale pentru declansarea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu, precizand ca presedintele "simte ca majoritatea parlamentara care il sustine se destrama si incearca, din nou, diversiunea cu mogulii".

"Dan Voiculescu, vicepresedinte al Senatului, confirma domnului Traian Basescu si echipei sale ca intentioneaza sa sustina parlamentar toate demersurile legale, necesare pentru declansarea procedurii de suspendare a presedintelui. De altfel, in calitate de senator, Dan Voiculescu a propus oficial grupului parlamentar din care face parte un calendar al suspendarii care, daca va fi pus in practica, ii va scapa pe romani de regimul Basescu-Boc", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

In acelasi comunicat, Dan Voiculescu face apel la toti colegii parlamentari sa sustina suspendarea lui Traian Basescu.

[VIDEO] Vantu si Voiculescu, in campanie de defaimare a lui Basescu?

"Presedintele Basescu simte ca majoritatea parlamentara care il sustine se destrama si incearca, din nou, diversiunea cu mogulii. Nu stiu cine sunt si ce fac mogulii cu care se lupta Traian Basescu, dar il asigur pe presedintele inca in functie ca eu, senatorul Voiculescu, voi promova si sustine neconditionat demersurile parlamentare care vizeaza declansarea suspendarii. Un presedinte obsedat de revanse personale, conflictul cu presa si disponibilizari in masa trebuie urgent schimbat. Fac apel la toti colegii parlamentari, inclusiv la cei de la PDL, UDMR sau minoritati, sa sustina suspendarea lui Traian Basescu pentru a asigura un viitor mai bun pentru Romania", a declarat senatorul Dan Voiculescu.

Atacul lui Boc: Doi moguli si-au dat mana pentru suspendarea lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.