Fostul prim-vicepresedinte al PRM, Lucian Bolcas, a venit, luni dimineata, la sediul central al PSD, el spunandu-le jurnalistilor ca se va inscrie, joi, in partid, la filiala Ilfov.

Intrebat de jurnalisti ce face la sediul central al PSD, Bolcas a raspuns: "Mi s-a gasit un loc unde cred ca pot sa fiu util, la departamentul Juridic. Urmeaza sa se definitiveze aceasta situatie si joi dupa-amiaza ma inscriu la organizatia de Ilfov. Mi s-a spus ca este o organizatie buna, care trebuie intarita si incerc si eu sa contribui cu ceea ce stiu".

Tot luni dimineata, la sediul central al PSD a fost vazut si un alt fost membru al PRM, Claudiu Tanasescu, relateaza MEDIAFAX.

Bolcas le-a spus jurnalistilor ca si acesta ar dori sa se inscrie in PSD, mentionand ca a fost doar "o coincidenta" ca au sosit amandoi la sediul din Soseaua Kiseleff.

Bolcas a mai spus, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor, ca demisia ministrului Vasile Blaga poate fi asemuita cu o incercare a lui Traian Basescu de a instaura "anarhia completa", pentru a putea "sa isi asume toate prerogativele".

In 10 martie 2010, Lucian Bolcas a fost exclus din PRM, pentru tradarea intereselor partidului si pentru declaratiile publice din ultima vreme, in contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale formatiunii. La acel moment, Bolcas declara ca, dupa opt ani de batalii parlamentare, s-a simtit "putin obosit" si de un an de zile nu a mai participat la sedintele partidului. "Nu m-am retras si nici nu o sa-mi retrag semnatura de pe adeziunea la PRM", adauga Bolcas. El spunea ca nu va mai discuta cu liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, despre excluderea sa, aratand ca aceasta este hotararea presedintelui partidului.

Lucian Bolcas a fost deputat PRM in legislaturile 2000-2004 si 2004-2008. De asemenea, a detinut functia de vicepresedinte PRM.

"Tradatorul lui Vadim" se inscrie in PSD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.