Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Traian Basescu este "un mincinos", ca nu s-au intalnit niciodata intre anii 2000 si 2007 si ca actualul sef al statului nu l-a ajutat in niciun fel pentru candidatura sa la Parlament in 2004.

"Nu m-am intalnit niciodata in privat sau oficial cu presedintele Basescu intre 2000 si 2007", a sustinut Crin Antonescu.

"Cu discutii de birou sau altfel de discutii poate sa-i mearga cu altii, dar nu poate sa-i mearga cu mine", a adaugat liderul PNL, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca, in anul 2004, a candidat la Camera Deputatilor din partea Aliantei D.A., iar Traian Basescu nu era presedintele acesteia, ci doar candidat din partea aliantei.

Antonescu a mai declarat ca listele pentru alegerile parlamentare au fost stabilite de fiecare din cele doua partide care formau Alianta D.A.

"Eu n-am avut niciun fel de probleme de candidatura. Am primit, printre alte oferte, pe aceea de a candida din partea Organizatiei PNL Bucuresti, condusa de Ludovic Orban", a adaugat Crin Antonescu, mentionand ca si atunci era un "fruntas" al PNL.

"Traian Basescu minte. (...) Traian Basescu pacatuieste grav fata de tara asta pentru ca o face de ras", a mai declarat liderul PNL.

[VIDEO] Basescu: Ponta si Antonescu au venit pres la mine

  • Ponta: Basescu, tipic securist

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu ar fi putut candida la Primaria Capitalei, asa cum afirmase presedintele Traian Basescu, intrucat are domiciliul in judetul Gorj, iar legea nu i-ar fi permis.

Ponta a catalogat afirmatia lui Traian Basescu despre sprijinul pe care i l-a cerut pentru o eventuala candidatura la Primaria Capitalei drept "o reactie tipica" pentru vremurile comuniste, transmite MEDIAFAX.

"Este o reactie de securist, de om corupt, de hot care este prins la furat si care incearca sa arunce pe toti ceilalti responsabilitatea pentru faptele sale", a adaugat el.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Liderul PSD le-a aratat jurnalistilor cartea sa de identitate, domiciliul fiind in comuna Baia de Fier, judetul Gorj si a invocat articolul 4 din Legea alegerilor locale, care stipuleaza ca pot candida la functia de primar doar persoanele care au domiciliul pe teritoriul unitatii administrativ-teritoriale respective.

"S-a spus despre mine, iar starea avansata de oboseala a domnului Basescu de aseara (miercuri - n.r.) nu este o scuza pentru asta, ca am cerut sprijinul sa candidez la functia de primar al Bucurestiului. (...) Minciunile stupide ale lui Traian Basescu nu tin cont de faptul ca nu sunt locuitor al Bucurestiului si chiar daca mi-as dori, dar nu imi doresc, nu as putea sa candidez la functia de primar", a afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.