Razboiul declaratiilor din Parlament s-a mutat acum intre Traian Basescu si Victor Ponta, care se jicnesc reciproc prin intermediul presei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca liderul PSD, Victor Ponta, nu este "matur inca" si ca, la sedinta de marti a Parlamentului, comportamentul acestuia a aratat lipsa de maturitate sau "reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia".

"Victor Ponta a prezentat motivatia fara sa mai astepte un raspuns din partea mea. Motivatia suna cam asa: pentru ca presedintele nu face ordine in Parlament ca mediator. Asta arata lipsa de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia", a declarat Traian Basescu, transmite MEDIAFAX.

"Victor Ponta nu e matur inca, e un copil cu care se joaca unii. Ii spun: fa aia, fa aia si el le face vesel", a mai spus Basescu.

El s-a referit la episodul in care liderul PSD a anuntat marti ca parlamentarii partidului parasesc sala de plen a Parlamentului inaintea inceperii discursului sefului statului.

  • Atacurile lui Ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca in spatele "furtului" din Parlament sta Traian Basescu, adaugand ca "batranii marinari hoti" acopera fraude clare, fiindca "se tem de procurorii tineri", care ii vor pune sa plateasca pentru ceea ce au facut.

Ponta precizeaza, intr-o declaratie remisa, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca Partidul Social Democrat s-a opus mereu taierii pensiilor si va continua sa se lupte pentru ca legea stramba prin care se taie pensiile sa nu intre in vigoare.

Victor Ponta mai sustine ca astazi este clar ca "frauda" din Parlament a fost "premeditata".

"Dovezile furtului sunt clare si sunt deja cunoscute. Astazi a devenit clar si ca in spatele acestui furt sta chiar Traian Basescu. Traian Basescu astazi acopera aceasta frauda, in loc sa refuze promulgarea unei legi criminale. Este nu doar complice, ci chiar initiator al acestei fraude. Imi este clar astazi ca batranii marinari hoti au astfel de reactii, prin care acopera fraude clare, fiindca se tem de procurorii tineri. Batranii marinari hoti ar trebui insa sa stie ca nu vor scapa, si ca vor fi pusi sa plateasca pentru ce au facut tocmai de procurorii tineri", mai declara liderul PSD.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.