Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca PDL practica "teroarea electorala" si ca acest partid nu are nicio sansa sa castige alegerile in urmatorii 20-30 de ani.

"Peste tot, PDL are o singura metoda, vine sa cumpere voturi si vine cu sefii de la deconcentrate sa ii sperie pe oameni, sa-i influenteze, sa-i ameninte. Genul acesta de teroare electorala in care, pe de-o parte, vii si spui «va dau bani ca sa votati PDL», pe de alta parte, vii cu sefii de deconcentrate, cu Politie, ca sa-i ameninti pe oameni este tipic pentru legionari", a declarat Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, acesta a afirmat ca PDL nu va mai castiga alegeri, in mod democratic, in Romania in urmatorii 20 - 30 de ani.

"PDL nu va mai castiga alegeri in mod democratic in Romania poate in urmatorii 20-30 de ani. Si atunci, singura lor sansa e sa cumpere, sa ameninte, sa santajeze. Faptul ca si la Racsa isi permit acest lucru nu ma mira. E exact ce fac in toate judetele din tara in care sunt alegeri. Vin cu bani, cu amenintari si cu scandal. Ori cumpara voturi, ori fura ori ii ameninta pe oameni. E reteta pe care o aplica PDL in toata tara", a spus Ponta.

El a precizat ca alegerile locale care vor avea loc, duminica, in nou-infiintata comuna Racsa sunt foarte importante si pot constitui un semnal pentru eventualele alegeri anticipate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.