Seful statului, Traian Basescu, a transmis, luni, o scrisoare presedintilor celor doua Camere, informandu-i ca doreste sa adreseze Parlamentului, in 21 septembrie, un mesaj pe probleme actuale de politica interna.

Potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala, seful statului a trimis, luni, o scrisoare in acest sens presedintelui Senatului, Dan Geoana, si presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, transmite Mediafax.

"In temeiul art. 88 si art. 65 alin. 2, lit. a) din Constitutia Romaniei, precum si al art. 1 din Regulamentul sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, va aduc la cunostinta faptul ca doresc sa adresez Camerelor reunite ale Parlamentului un mesaj pe probleme actuale de politica interna", precizeaza Basescu, in scrisoare.

Basescu propune data de 21 septembrie pentru aceasta sedinta a Parlamentului.

"Avand in vedere conditionarile agendei de lucru, va propun data de 21 septembrie 2010, la o ora pe care o veti stabili dumneavoastra", le-a scris seful statului presedintilor celor doua Camere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.