Asociatia Revolutionarilor 21 Decembrie "Piata Universitatii" a infiintat Comitetul revolutionar de redresare a Romaniei, ca alternativa la Partidul Poporului infiintat de Dan Diaconescu.

Ion Flueras, presedintele asociatiei, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a format acest comitet la nivelul organizatiei pentru a atrage membri in Partidul Revolutionar Crestin Democrat si pentru a-l "resuscita" pe acesta, relateaza MEDIAFAX.

Flueras a precizat ca vrea ca Partidul Revolutionar Crestin Democrat sa functioneze ca o contrapondere la Partidul Popular, pe care l-a caracterizat drept "comunist".

Acesta a mai spus ca unul din scopurile asociatiei este punerea in aplicare a sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 29 ianuarie 2010, de acordare a certificatelor de revolutionari unora dintre membrii organizatiei. El a adaugat ca decizia nu a fost executata de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR), desi a fost desemnat un executor judecatoresc.

Dosarul prin care Dan Diaconescu solicita Tribunalului Bucuresti infiintarea Partidului Poporului a fost inregistrat joi si va fi dezbatut de instanta in 17 ianuarie 2011.

Dupa ce a fost eliberat din arest, in 25 iunie, Dan Diaconescu a spus ca va intra in politica si ca va infiinta un partid. El si-a motivat decizia prin faptul ca arestarea sa ar fi fost decisa politic.

Dan Diaconescu este cercetat de procurorii anticoruptie petnru santaj si amenintare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.