Dan Diaconescu a declarat ca, in momentul in care va ajunge presedinte, nu il va numi pe Traian Basescu premier, dar a dezvaluit planurile actulului presedinte.

Potrivit “acuzatului” Diaconescu, Traian Basescu are in plan inlocuirea lui Emil Boc cu senatorul PDL, Petru Filip, fost europarlamentar.

"Stiu ca a plutit acest zvon, ca daca ajung presedinte il voi pun pe Traian Basescu, dar nu este adevarat. Nu mai putin de maine dimineata, sunt convocat din nou la DNA", si-a motivat afirmatia Diaconescu. El a atras insa atentia ca actualul presedinte, are intentia de a-l da jos pe Boc si de a-l inlocui cu Petru Filip pentru formarea unui govern de tehnocrati, din care va face parte si Lucia Croitoru, transmite Adevarul.

Lucian Croitoru la Finante etc. Numai sa-i raspunda domnul Boc preedintelui la telefon si sa se lase dus din aceasta functie", a adaugat Diaconescu.

Dan Diaconescu, din nou la DNA!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.