Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la RFI Romania, ca discutia despre remaniere este "un teatru ieftin", un simplu joc politic, "plin de cinism", el sustinand ca dupa 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie sa cada.

Ce ar trebui sa se intample dupa 1 septembrie, in opinia sa, Dragnea a raspuns: "Sa cada Guvernul. Boc, echipa guvernamentala si toti cei de la PDL sa plece acasa, pentru ca nu-mi dau seama exact cat ii mai poate suporta Romania si nu vorbesc neaparat de romani, pentru ca romanii se arata in toate cercetarile sociologice ca nu-i mai suporta", relateaza MEDIAFAX.

Chestionat asupra ministrilor care ar trebui schimbati, secretarul general al PSD a sustinut ca "discutia despre remaniere este un teatru ieftin", care pe social-democrati nu ii pacaleste. "Este un joc politic prin care, probabil, Traian Basescu si altii de langa el cred ca mai pacalesc cetatenii. Hai sa mai schimbam trei-patru ministri, mai deschidem niste supape, spunem ca din cauza lor Romania a ajuns in halul asta si venim cu altcineva. Cine... sa schimbe, pe unul mai rau, cu unul si mai rau sau pe nimeni cu nimeni... Noi n-avem niciun fel de nu neaparat incredere in aceasta remaniere, dar credem ca e un simplu joc politic, plin de cinism", a declarat acesta.

Totodata, Liviu Dragnea si-a exprimat speranta ca mai multi parlamentari din arcul puterii actuale "sa se trezeasca si sa sustina motiunea de cenzura, pentru ca de fapt sustin populatia Romaniei".

El a mai sustinut ca mai multi parlamentari de la PDL si nu numai au spus si spun in continuare ca se gandesc serios sa voteze motiunea de cenzura, pentru ca ei au o problema cand merg acasa, in colegiu, le este din ce in ce mai greu sa suporte reprosurile violente ale cetatenilor, indreptatite, pentru niste fapte pe care nu ei le-au generat. "Oamenii nu mai vor sa deconteze un rau facut de altul", a adaugat Dragnea.

Intrebat daca ar accepta PSD varianta unui premier technocrat, asa cum vor liberalii, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu, cred ca acum este nevoie de o asumare politica serioasa, e nevoie de un om puternic, care sa puna randuiala in tara. Noi credem ca varianta de prim-ministru este cea de prim-ministru politic si vrem sa fie de la PSD".

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Boc scapa de remaniere! Pentru a cata oara?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.