Aflat ieri la festivitatea deschiderii noului an universitar, unde si-a amintit cum in studentie sarea gardul Universitatii Maritime din Constanta pentru a se duce la restaurant si la fete, presedintele Traian Basescu i-a dat o replica usturatoare lui Adrian Nastase.

Adrian Nastase il acuzase pe presedinte cu o zi in urma ca e pe cale sa se transforme intr-un nou dictator Mussolini. "Pe lista coruptilor nu stiu sa fie si acest domn, Mussolini, insa Adrian Nastase este", a afirmat zimbind Traian Basescu. Reactia la replica lui Basescu a fost si ea neasteptata. Adrian Nastase a evitat sa-l atace din nou, direct pe presedinte, anuntind in schimb ca va da in judecata ziarul de care, spune liderul PSD, Basescu ar fi fost intoxicat.

"Traian Basescu a spus ca Mussolini nu era pe lista coruptilor. Din pacate, trebuie sa va spun ca Traian Basescu are dreptate. Am citit astazi o lista intr-un ziar central, o lista a marilor corupti din PSD. Eu am prima fotografie intr-o lista de 18 si se spune in dreptul numelui meu: Adrian Nastase, deputat, cercetat impreuna cu trei colegi in celebrul dosar al stenogramelor. Stiti cu totii ca am fost invitat la Parchet ca martor, iar aceasta actiune care este profund necinstita este inacceptabila si miine voi da in judecata respectiva publicatie pentru acest lucru. Mi se pare inadmisibil ca un astfel de ziar sa-l intoxice pe seful statului. Si iata cum reactioneaza un sef al statului intoxicat atunci cind trebuie sa dea un anumit raspuns", a declarat ieri Adrian Nastase.

El a anuntat si faptul ca si-a angajat o casa de avocatura care se va ocupa de orice chestiune de acest gen. El s-a justificat si in dosarul Zambaccian, in care e acuzat ca a cumparat un imobil de la fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru, la un pret mult sub cel al pietei. "Am cumparat acel teren de la un particular si nu am de explicat in continuare nimic", a incheiat scurt presedintele executiv al PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.