Invitatul Eugeniei Voda, sambata seara la "Profesionistii", presedintele Basescu a povestit de ce se duce el la vestitul restaurant Golden Blitz, al carui patron este partener de afaceri cu sotul Elenei Udrea. Invitatul Eugeniei Voda, sambata seara la "Profesionistii", presedintele Basescu a povestit de ce se duce el la vestitul restaurant Golden Blitz, al carui patron este partener de afaceri cu sotul Elenei Udrea, dar si un drumar cu lipici la contracte cu Primaria Capitalei si cu Agentia Nationala a Drumurilor.

"Acest celebru Golden Blitz este una din manifestarile mele antisistem. Este locul in care ma duc, pentru ca stiu ca nu se cade sa o faca un presedinte", a marturisit Basescu, explicand ca "marea sa batalie" este sa nu devina "un captiv al Cotrocenilor". Presedintele a marturisit indirect si ca adevaratele motive ale demisiei lui Andrei Plesu nu au tinut de starea de sanatate: "N-am reusit sa inteleg niciodata (n.r. - de ce a plecat), daca vreti un raspuns foarte sincer, si nu vreau sa emit acum un punct de vedere daca atatea luni n-am fost in stare sa-l emit".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.