Ruptura s-a produs dupa ce C.V. Tudor a amenintat ca "ii rupe urechile" lui Matei Bratianu

Din punct de vedere politic, BNS a facut cea mai buna afacere. In urma acordului semnat cu PRM inaintea alegerilor a reusit sa promoveze in Parlament cinci sindicalisti prin intermediul Partidului Blocul National Democrat. Reamintim ca pentru doar trei parlamentari sindicalisti in legislatura trecuta, CNSLR-Fratia a facut curte PSD timp de opt ani si nu s-a ales cu nimic in actuala legislatura. Dupa intrarea in Parlament, Partidul Blocul National Democrat se pare ca a reusit sa-si inmulteasca parlamentarii de 3 ori.

Liderul partidului, Florin Bejan, a declarat ca o parte din nou veniti sunt membri PRM care au asteptat inutil o innoire a partidului. Dezamagirea privind nerespectarea promisiunilor PRM a facut ca partidul sa ia decizia de a iesi de sub pulpana PRM si sa semneze un acord cu Alianta D.A. privind sustinerea unui guvern propus de aceasta. Marti seara, dupa ce a iesit de la discutiile cu Traian Basescu, liderul PRM, Vadim Tudor, a declarat ca "o sa-i rupa urechile lui Matei Bratianu", secretarul general al BNS, socotit principalul autor al acordului incheiat cu Alianta D.A. Ieri a venit replica colegilor lui Bratianu. "Intelegem ca C.V. Tudor este suparat, insa modul in care a facut aceasta declaratie dovedeste caracterul instabil si mai mult decat imprevizibil al liderului PRM. Nu vom mai fi de acord sa mai existe relatii intre cele doua entitati", a declarat Ovidiu Jurca, vicepresedintele BNS.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.