Un consilier judetean din Vaslui este acuzat ca a vrut sa-si plaseze o colega de partid in patul unor cetateni italieni

Consilierul judetean Eugen Partenie, presedinte al filialei PRM Husi, judetul Vaslui, este acuzat de o colega de partid ca ar fi incercat sa o "vanda", in scopuri sexuale, unor cetateni italieni stabiliti temporar in Husi. Politicianul recunoaste o parte a intamplarii, dar spune ca a vrut sa o duca pe femeie la intalnirea cu italienii nu cu ganduri ascunse, ci pentru un interviu in vederea angajarii.

"Mi-a propus sex contra bani multi"

Iuliana Vlase (24 de ani) spune ca, in urma cu o luna, Partenie a luat-o de acasa, impreuna cu un italian, Claudio Coradini (52 de ani) ca sa o scoata "la o cafea". Era seara si jeepul barbatilor s-a oprit in fata unui bloc de apartamente din Husi, unde s-ar fi aflat "sediul" unei firme. "Cand am pasit in scara blocului, Eugen Partenie mi-a spus ca am ocazia sa fac sex contra bani multi. Ca sus, in apartament, sunt trei italieni, patroni bogati", povesteste femeia. Iuliana Vlase mai spune ca Partenie a incercat sa o duca cu forta pe scara blocului. Doar datorita faptului ca in bloc intrau doua femei a reusit sa scape, sustine tanara peremista. "Esti fraiera, habar n-ai ce pierzi, ca italienii sunt oameni cu bani multi", afirma Iuliana Vlase ca i-ar fi strigat Partenie.

"Un domn politist, Andoroiu, mi-a zis ca nu poate lua nici o masura impotriva lui Partenie ca, vorba aceea, nu mi-a facut nimic. Dar eu nu m-am lasat", continua femeia. "Ce sa faca acest om in fruntea partidului nostru?! Si apoi mai este si profesor la scoala! Eu nu vreau decat sa stie lumea cu ce se ocupa un politician", mai spune Iuliana.

Asa ca l-a parat pe liderul PRM colegilor de filiala, conducerii judetene si insusi presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor. "A povestit niste lucruri foarte urate la adresa domnului presedinte Partenie. Dar noi, inclusiv eu, nu am stiut ce sa credem, nu stiu ce s-a intamplat", ne-a declarat vicepresedintele filialei, Gheorghe Moraru.

"Despre Partenie nu am o parere buna"

Proprietarul apartamentului din strada Eroilor, care a acceptat sa vorbeasca doar sub protectia anonimatului, ne-a marturisit ca i-a inchiriat lui Claudio Coradini, prin intermediul lui Partenie, o camera, nu doua, si ca in nici un caz nu e sediul vreunei firme acolo. "Despre Partenie nu am o parere buna, despre italian pot spune ca este un om linistit. Cred ca se urmarea "prostirea" italianului", este de parere proprietarul.

"Mi-a daunat la imagine!"

Eugen Partenie recunoaste o parte a istoriei:
"Am fost cu italianul la ea acasa, sa o luam la un interviu, sa vada si ceilalti italieni daca este potrivita pentru locul de munca. Mi-am facut mila, ca face parte dintr-o familie saraca. Am vrut sa fac un bine. Am vrut s-o duc la acel apartament, ca acolo e sediul firmei. Dar ea a plecat, a fugit, nu stiu de ce. Apoi m-a sunat fratele ei sa ma santajeze. Mi-a zis ca vine peste mine cu puscariasii. S-a dus si la sotia mea, acasa, si a facut scandal. Nu urmareste decat sa scoata bani de la mine, iar eu o dau in judecata pentru asa ceva. Mi-a daunat la imagine".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.