Conservatorii resping informatiile referitoare la o posibila fuziune cu PNL. Ieri, Bogdan Pascu, presedintele grupului parlamentar din Camera Deputatilor, si Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al partidului, au declarat ca un asemenea demers este exclus. "Nu au existat si nici nu exista discutii sau proiecte privind o fuziune cu PNL. PC nu a fost si nici nu va fi interesat de o fuziune cu PNL", a declarat Bogdan Ciuca.

Iritati de informatiile aparute in presa, reprezentantii PC au ajuns la concluzia ca acestea sunt comandate de presedintele Traian Basescu si omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. "Au aparut informatii tendentioase in ziare controlate extern de Traian Basescu - Evenimentul Zilei si Vantu - Ziua… Se cunoaste ca cei care le controleaza extern sunt dusmani de moarte ai PC", a declarat liderul grupului parlamentar, care a mai mentionat ca va face o plangere Clubului Roman de Presa impotriva celor doua cotidiane.

Articolele aparute ieri in cele doua cotidiane vorbeau de "convertirea PC la liberalism", dupa ce a trecut prin umanism, social-liberalism si conservatorism, sau de "fuziunea prin adoptie" dintre PNL si PC.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.