Presedintele PSD s-a gindit ca ar da bine daca i-ar cere lui Traian Basescu sa decreteze starea de urgenta.

Mircea Geoana i-a cerut ieri presedintelui Basescu sa decreteze starea de urgenta. Gata cu disputele referitoare la schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, gata cu discutiile despre parlamentul unicameral, gata cu orice lucru care nu tine de inundatii. Partidele trebuie sa dea dovada de responsabilitate, crede Mircea Geoana, si sa faca totul pentru ca aceasta criza creata de ploaie sa fie depasita. Foarte frumos, aproape de popor si complet inutil apelul presedintelui PSD. O data pentru ca acest lucru se intimplase, presedintele Basescu suspendase deja intilnirile cu partidele politice cind a anuntat Geoana ce ii cere el presedintelui, iar in al doilea rind pentru ca politicienii chiar nu au mare lucru de facut.

Decit daca reusesc sa faca vreo alianta cu Sf. Ilie, convingindu-l sa opreasca ploaia. Cineva spunea (nu spun cine ca e sef si nu da bine pentru mine), in sedinta de sumar a "Cotidianului", ca ar fi culmea sa-i vedem pe parlamentari luind galeata sa scoata apa din casele inundate. Nu este deloc treaba lor. Dar ar fi fost conform cu indatoririle lor ca, dupa primele inundatii, sa incerce sa vada ce au de gind guvernul, prefectii sau consiliile locale pentru a preveni ca urmatoarele ploi sa nu se mai transforme in inundatii devastatoare. Chiar Mircea Geoana putea fi autorul unei astfel de interpelari, iar demersul sau cu siguranta ca nu ar mai fi fost botezat cu apa de ploaie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.