Senatorii vor lucra saptamana viitoare, inclusiv vineri, de dimineata pana seara la ora 20, sperand ca in acest mod sa se faca macar cativa pasi in dezbaterea celor peste 300 de amendamente depuse la proiectul de regulament.

Sedinta de ieri a fost insa boicotata chiar de la primele ore de PSD, care s-a reunit in sedinta de grup. Abia in jurul orei 11, senatorii au reusit, in frunte cu Nicolae Vacaroiu, sa inceapa sedinta. Dupa alte zeci de minute pierdute in legatura cu programul de saptamana viitoare, senatorii au discutat doua articole din noul proiect de regulament. Cat timp PSD s-a aflat insa in sedinta de grup, Alianta nu a stat cu mainile in san.

Sub conducerea liberalului Teodor Melescanu s-a luat decizia ca si ziua de sambata sa fie lucratoare pentru senatori. Propunerea a fost insa modificata la insistentele grupului PRM, care a cerut "liber" pentru sambata, deoarece desfasoara actiuni pe linie de partid. Ioan Solcanu, liderul grupului PSD, a amenintat ca partidul sau nu va participa la sedintele de saptamana viitoare daca declaratiile politice, intrebarile si interpelarile nu se vor regasi in programul zilei de luni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.