Alianta PNL-PD acuza PSD, intr-un comunicat de presa, ca apeleaza la o campanie murdara impotriva lui Traian Basescu, prin distribuirea, in Iasi, a unor fluturasi electorali prin care liberalii sunt indemnati sa riposteze impotriva "apucaturilor acestui impostor numit Traian Basescu".

In comunicat se precizeaza ca fluturasii distribuiti luni in Iasi ar fi provenit de la liberalii "indignati ca Traian Basescu a uzurpat locul lui Theodor Stolojan si ca duce o politica pro-homosexualitate contrara principiilor Bisericii Ortodoxe Romane". Alianta DA mentioneaza ca un cetatean din Iasi a surprins un grup de cinci tineri care introduceau fluturasi in cutiile postale si a dorit sa afle cine i-a trimis. Tinerii au raspuns ca sunt platiti de liberali cu 250.000 lei pe zi si ca au fost trimisi de Mugur Cozmanciuc, membru in staff-ul de campanie al Aliantei. "Cetateanul respectiv a chemat Politia, care a retinut doua tinere si a confiscat circa 5000 de fluturasi. Cele doua au recunoscut, cu martori, ca sunt platite de PSD si au indicat numele sefului care le coordoneaza", se mai arata in comunicat. Seful IPJ Iasi Stefan Alexa, citat de Mediafax, sustine ca liderii Aliantei DA PNL-PD nu au depus inca plangere la politie impotriva persoanelor in cauza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.