Presedintele PD, Emil Boc, cere verificarea modului in care sunt directionate sumele platite ca asigurari de sanatate, pentru a se vedea daca acestea sunt folosite exclusiv in domeniul Sanatatii. Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca vrea sa stie exact daca sumele respective au luat alta cale decat cea stabilita potrivit destinatiei fondului.

"Vreau sa vad daca sumele care se platesc pentru Sanatate merg la Sanatate si nu sunt utilizate in alta parte. Guvernul PSD a avut precedente prin care sumele platite pentru Sanatate aveau cu totul alte destinatii", a afirmat liderul PD. Boc a spus ca mai doreste sa afle ce s-a intamplat cu sumele platite de pensionari drept contributie la fondul de asigurari de sanatate si care nu se mai platesc dupa anul 2003. "Pensiile nu au crescut cu 7%, cat era contributia, dar banii s-au dus in sistem si nu se stie unde", a mai spus Emil Boc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.