Scoala de vara a TSD a culminat cu un meci de fotbal intre seniori si juniori. Responsabilul cu blatul a fost cine altul decit Viorel Hrebenciuc.

Urmind sfatul lui Vasile Dincu, care spusese ca partidul are nevoie de mai putina analiza si de mai multa actiune, "tinerii" si "batrinii" din PSD au schimbat joi seara sala de dezbateri cu terenul de fotbal. Dupa doua reprize de cite 30 de minute, scorul a fost de 11 la 4 in favoarea echipelor lui Ponta. Echipe, pentru ca tactica adoptata de TSD a fost de a folosi trei seturi de jucatori, care se inlocuiau la fiecare 10 minute.

Scorul a fost deschis de seniorul Vasile Dincu, dind pentru scurta vreme sperante batrinilor ca ii vor depasi si de aceasta data pe tineri. Tinerii au asaltat poarta batrinilor si, ca de obicei, Titus Corlatean si Cristian Diaconescu, fostul si respectiv actualul purtator de cuvint al partidului, trebuiau sa scoata loviturile cele mai grele. Dar a urmat egalarea si apoi intoarcerea scorului in favoarea TSD.

Geaona se crede un Hagi al PSD

Dupa accidentarea lui George Maior, directorul de cabinet al lui Geoana, Ponta a imprumutat adversarilor un portar de schimb. Acesta a evoluat insa tot pentru echipele TSD, lasind mingile sa treaca pe linga el. Profitind de confuzia de la poarta studentilor lui Victor Ponta, Geoana, purtatorul tricoului cu numarul 10, a inscris si el un gol. De pe banca, Viorel Hrebenciuc, cu ochiul specialistului hirsit prin tribunele stadionului Steaua, comenta actiunile din teren. "Bat ai nostri cu 5 la 4. Am aranjat deja", ii explica Hrebenciuc vicepresedintelui Ilie Sirbu. Recomandindu-se drept "consilier tehnic", tacticianul de culise a destainuit ca in teren se aplica binecunoscuta schema a "jocului de picioare".

Geoana si TSD vor Parlament unicameral

Echipa seniorilor nu a rezistat insa dorintei de cistig a TSD, chiar daca inainte de meci, in sala de dezbateri, Mircea Geoana si-a exprimat acordul cu multe dintre ideile tinerilor. Printre altele, Geoana s-a exprimat favorabil fata de propunerea de a se institui un Parlament unicameral. Mai mult, el s-a pronuntat pentru o "reforma profunda" a sistemului politic, fara de care "PSD cistiga alegerile in mod cert, dar nu va recistiga increderea profunda a societatii".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.