Senatorul PSD Ion Iliescu il contrazice pe prese dintele executiv, Adrian Nastase, in privinta declansarii procedurii de suspendare a sefului statului. Prezent la inaugurarea Clubului Tineretului Social Democrat, Iliescu nu s-a declarat intru totul de acord cu Adrian Nastase in aceasta privinta. "Nu cred ca este cazul sa discutam acum despre o actiune de suspendare a lui Traian Basescu", a afirmat fostul sef al statului, refuzand insa sa intre in alte amanunte.

Totusi, acesta a fost de acord ca presedintele Basescu a cam uitat care ii sunt atributiile. "Traian Basescu are o mare intarziere in ceea ce priveste exercitarea obligatiilor lui. Dupa opt luni de zile, nu a organizat nici o intalnire cu liderii partidelor parlamentare, in conditiile in care acest lucru a devenit o regula la noi", sustine Iliescu, care-i reproseaza celui care este, acum, locatar la Cotroceni "ca da dovada de lipsa de apetit pentru conlucrare si coabitare cu Opozitia".

Iliescu ii mai reproseaza lui Traian Basescu, dar si intregii coalitii de guvernamant ca "manifesta o intoleranta fata de opozitie", considerand ca actuala Putere continua practici care s-au aplicat pe timpul CDR.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.