Adrian Nastase l-a amenintat ieri pe presedinte ca va cere initierea procedurilor de revocare daca mai ataca PSD.

Scoala de Vara a Tineretului Social Democrat care a inceput ieri a fost un moment prielnic pentru presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de a lansa un virulent atac la adresa presedintelui Traian Basescu. Astfel, Nastase l-a amenintat pe Traian Basescu cu inceperea procedurilor de schimbare din functie ca raspuns la atacurile acestuia la adresa PSD.

"In masura in care vor continua actiunile neconstitutionale, pozitii, afirmatii in cadrul public asupra PSD si a unora dintre structurile parlamentare din partea lui Traian Basescu, s-ar putea sa discutam si despre initierea unei proceduri de suspendare. Vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispozitie", a amenintat Nastase, mentionind totusi ca o asemenea problema nu s-a discutat la nivelul conducerii partidului.

Pe de alta parte, in discursul lui, Nastase a acceptat ca "poate, in definitiv, alegerile anticipate chiar sint o solutie", exact in dimineata zilei de ieri, departamentele partidului intrunindu-se pentru a lucra la textul unei motiuni la adresa actualei puteri. Desi era invitata la una dintre intilnirile tinerilor pesedisti, consiliera prezidentiala Elena Udrea nu si-a mai facut aparitia in mijlocul membrilor TSD, cu toate ca isi confirmase prezenta in dimineata zilei de ieri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.