Razboiul palatelor continua, sirul de replici dintre presedinte si prim-ministru, parand din ce in ce mai greu de stavilit. Podul de La Maracineni, alaturi de mai vechile teme vizand piata energiei si grupurile de interese, au fost subiecte in privinta carora Tariceanu a avut alte puncte de vedere decat Basescu.

Seful guvernului a afirmat ieri ca nu va merge sa inspecteze lucrarile de la podul de la Maracineni. "Eu nu ma duc in vizita la Maracineni ca sa ma plimb, eu sunt inginer si cu ochii inginerului pot sa vad daca lucrurile merg asa cum trebuie", a spus premierul. El a mai afirmat ca s-a deplasat in zona pana cand au fost asigurate conditiile ca lucrarile sa se termine la timp. "Eu nu sunt diriginte de santier", a concluzionat iritat Tariceanu.

Declaratia vine la o zi dupa ce Traian Basescu afirmase ca, dupa descinderea sa la Maracineni, "se vor buluci si premierul, si ministrii" care nu au mai calcat pe acolo de cand el se afla in concediu. Prim-ministrul a insistat si asupra declasificarii documentelor SRI privindu-i pe membrii guvernului la care a facut referire presedintele.

Tariceanu spune ca va lua masuri daca va afla de fapte de coruptie ale ministrilor, desi crede ca nu e nevoie ca el "sa dea semnalul pentru neinceperea sau inceperea unei cercetari". "Serviciile de informatii au aceasta abilitare, sa sesizeze organele competente, procuratura, sa inceapa cercetarile", a sustinut premierul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.