Cea mai frumoasa si mai atragatoare femeie din politica romaneasca este Mona Musca, iar cel mai frumos si mai atragator politician roman este Adrian Nastase, se arata intr-un sondaj recent, realizat de Grupul de Studii Sociale 2000. Mona Musca e vazuta "cea mai frumoasa" de 50,2 la suta din romani.

Pe locul doi, la mare distanta de fostul ministru al Culturii, se afla tanara deputata Daciana Sarbu, simpatizata de 5,5 la suta din romani. Pe urmatoarele pozitii in topul frumoaselor din politica romaneasca se afla Mioara Mantale - 5,2 la suta, Sulfina Barbu - 4 la suta, Monica Macovei - 3,2 la suta, Irina Loghin - 2,9 la suta, si Lavinia Sandru - 2 la suta. La mijlocul topului se da cea mai mare batalie intre doua femei dragi presedintelui Traian Basescu. Blonda de la Cotroceni Elena Udrea e vazuta ca fiind atragatoare de 1,2 la suta din romani, iar in ceafa ii sufla Anca Boagiu, cu 0,9 la suta. Adriana Saftoiu, Monica Tatoiu, Oana Marinescu, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu si Simona Marinescu se afla si ele in topul celor mai frumoase si mai atragatoare femei din politica.

In topul frumusetii masculine, dupa Adrian Nastase - 22,5 la suta, se afla Calin Popescu Tariceanu - 20,2 la suta, Mircea Geoana - 13,7 la suta, Petre Roman - 6,5 la suta, Adriean Videanu - 4,4 la suta. C.V. Tudor si Victor Ponta au acelasi scor - 3 la suta, fiind urmati de Cristian Boureanu, cu 2,2 la suta. De cand si-a taiat motul, romanilor li se pare ca Traian Basescu a devenit mai frumos decat Adrian Cioroianu, Gyorgy Frunda, Mugur Isarescu sau Daniel Daianu.

Atat in topul frumusetii feminine, cat si in al celei masculine, politicienii Aliantei sunt majoritari. Procentele valide ale acestui sondaj sunt influentate si de notorietatea politicienilor, nu numai de frumusetea lor fizica.

Care ar fi, in opinia dvs., cel mai frumos (atragator) politician? (femeie)

Nume si prenume Procente valide
Mona Musca 50,2%
Daciana Sarbu 5,5%
Mioara Mantale 5,2%
Sulfina Barbu 4,0%
Monica Macovei 3,2%
Irina Loghin 2,9%
Lavinia Sandru 2,0%
Elena Udrea 1,2%
Anca Boagiu 0,9%
Adriana Saftoiu 0,6%
Monica Tatoiu 0,6%
Oana Marinescu 0,5%
Corina Cretu 0,3%
Ecaterina Andronescu 0,3%
Simona Marinescu 0,3%

Care ar fi, in opinia dvs., cel mai frumos (atragator) politician? (barbat)

Nume si prenume Procente valide
Adrian Nastase 22,5%
Calin Popescu Tariceanu 20,2%
Mircea Geoana 13,7%
Petre Roman 6,5%
Adriean Videanu 4,4%
Corneliu Vadim Tudor 3,0%
Victor Ponta 3,0%
Cristian Boureanu 2,2%
Traian Basescu 1,8%
Mugur Isarescu 1,7%
Cosmin Gusa 1,3%
Theodor Stolojan 1,3%
Gyorgy Frunda 0,9%
Aurelian Pavelescu 0,6%
Daniel Daianu 0,6%
Gigi Becali 0,6%
Adrian Cioroianu 0,5%
Codrut Seres 0,5%
Marko Bela 0,5%
Crin Antonescu 0,3%
George Copos 0,3%
Mihai Razvan Ungureanu 0,3%
Ovidiu Branzan 0,3%
Viorel Catarama 0,3%


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.