Scandalul dintre principalii doi lideri ai PSD, Mircea Geoana si Adrian Nastase, s-a mutat pe Internet. Mai exact pe nou-nascutul site al PSD. Pornit cu ganduri mari in reformarea partidului, Mircea Geoana s-a gandit sa inceapa remodelarea PSD cu lucrurile simple: a facut foisor in curtea partidului din bulevardul Kiseleff, a instaurat "Dialogurile social-democrate" in Mall, i-a ales pe cei mai oachesi purtatori de mesaj care sa apara la tv si acum a facut un site nou partidului.

Pagina de Internet a PSD si-a pastrat aceeasi adresa, dar, in rest, este total schimbat la fata. Usor nefunctional, lucru remarcat si de cei cativa forumisti carora li se propune, de fapt, sa vorbeasca despre "Problemele umanitatii ce confrunta umanitatea azi", dar, altfel, nou-nout. Site-ul preia culoarea rosie a Partidului Socialistilor Europeni, la care PSD tocmai ce-a aderat si are de toate. In afara de Adrian Nastase. Dupa ce i-a impus un embargo la televizor, celui ce era pana acum cateva luni regele neincoronat al aparitiilor televizate, se pare ca Geoana l-a transformat acum pe Nastase si intr-un paria al Internetului.

Bancuri, jocuri si concursuri

La sectiunea "Echipa de conducere" apar toti liderii mici, maricei si mari ai PSD in afara de presedintele executiv, Adrian Nastase, si de secretarul general Miron Mitrea pe care, se pare, nu a avut nimeni timp sa-i introduca in spatiul virtual al net-ului. Liderul suprem, Mircea Geoana, apare in toata splendoarea sa, cu un CV atoate cuprinzator, in timp ce la Nastase apare o mare bara.

Pentru cei care mai cred in coincidente, reamintim ca la sfarsitul acestei saptamani, Nastase si Geoana s-au batut pe agentiile de presa, transmitandu-si unul altuia pe rand sa-si vada lungul nasului: Nastase lui Geoana, ca partidul are o conducere colectiva, Geoana lui Nastase ca liderul este doar unul. Revenind la site-ul PSD, acesta ii va delecta pe vizitatorii stresati, atunci cand va fi functional, cu o sectiune de "Relaxare", care va include bancuri, jocuri si concursuri.

In rest, toata lumea asculta pe site-ul PSD: "Comisia de Integritate Morala te asculta", "Ai o problema? PSD te asculta" si el. Si nu in ultimul rand, pentru amatorii de senzatii tari, PSD va oferi si o sectiune, despre care inca nu stim ce presupune, dar ne da fiori: "Vino cu noi!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.