O inregistrare audio cu tenta sexuala agita apele in PNL: o voce masculina, ce pare a fi a secretarului general adjunct al PNL, Mihai Balasescu, marturiseste ca a facut sex in biroul lui Crin Antonescu.
Potrivit Libertatea, secretarul general adjunct al PNL, Mihai Balasescu, se lauda ca ar fi intretinut relatii sexual cu o tanara, al carui nume nu este divulgat, chiar pe canapeaua din biroul presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL, a declarat pentru cotidianul Puterea ca stie de existenta inregistrarii, dar sunt doar doua voci pe internet, dintre care una este aproape neinteligibila. Alte surse din PNL neaga veridicitatea afirmatiei lui Balasescu, deoarece liderul PNL nu isi lasa niciodata biroul descuiat.

Potrivit Realitatea.net, Lista scandalurilor sexuale e insa lunga. Pe ea apar Emil Constantinescu, Liviu Negoita, Ana Birchall sau Paul Pacuraru. Printre cele mai vehiculate scandaluri sexuale pe internet sunt dezvaluirile fostei jurnaliste Laura Andresan legate de anumiti politicieni, publicate in cartea sa ”Barbatii la feminin”. Unul dintre acestia ar fi fost primarul sectorului 3, pedelistul Liviu Negoita, fost premier desemnat., potrivit Libertatea. Andresan a publicat insa un top 10 al barbatilor publici cu care a avut aventuri. Iar pe lista apar si doi politicieni din Guvernul Adrian Nastase: fostul ministru al Turismului Dan Matei Aghaton si fostul ministru de Interne Ioan Rus.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.