Acest om este un rau care trebuie izolat pe scena politica romaneasca. Izolati-l pe Basescu, domnilor!

Afirmatiile ii apartin omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, si vin in contextul in care saptamana trecuta presedintele Basescu s-a lansat intr-un nou atac la adresa trusturilor de presa, transmite Cotidianul.

Vintu a declarat intr-un interviu acordat pentru ziarul Bursa ca PDL-istii au constientizat ca Basescu nu mai reprezinta un "activ", ci este un bolovan legat de picioarele partidului.

"Majoritatea PDL-istilor il uraste pe Basescu, Boc si Udrea. Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept axa a raului", a mai afirmat omul de afaceri in cadrul aceluiasi interviu.
Basescu, mediocritatea nervoasa

  • Reporter: De ce il urasti pe Bases-cu?
  • Sorin Ovidiu Vintu: Stimate domn, nu il urasc, ceea ce inseamna ca, in relatia mea cu presedintele, nu exista reciprocitate. Sentimentul de ura imi este oricum strain, iar in cazul particular al lui Basescu ar insemna, chiar, un consum sentimental fara rost. Omul este marunt. Functia lui este importanta, dar omul este mic. Desi unora poate ca le creeaza o alta impresie, Basescu este o mediocritate. O mediocritate nervoasa.
  • Reporter: Sugerezi ca Traian Basescu te uraste.
  • Sorin Ovidiu Vintu: Dincolo de orice banuiala.
  • Reporter: De ce ar face asta?
  • Sorin Ovidiu Vintu: Pentru Traian Basescu, lumea se imparte in doua: obedientii decerebrati (pe care ii dispretuieste in secret, dar nu-i ataca la vedere) si restul. Restul "se bucura" de deplina ura a domniei sale. Fac parte din "restul". Ma ataca periodic, in aceasta logica fara silogisme. Aburcat pe piedestalul unei "inalte moralitati", acest "titan al democratiei romanesti" face ce face si cade de pe cal.
Cititi interviul in intregime in Bursa.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.