Premierul Emil Boc a declarat ca nu are emotii in privinta motiunii de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va initia in toamna, adaugand ca a mai trecut prin astfel de momente, pe care le-a depasit.

Emil Boc a spus, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Prefectura Iasi, ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va initia in viitoarea sesiune parlamentara. "

Nu am emotii, de ce sa am emotii? Am mai trecut prin astfel de momente, asa ca nu vad de ce sa ne facem probleme", a declarat premierul, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca nu lucreaza in interes propriu in cadrul echipei de guvernare, dar ca este constient ca exista costuri politice si de imagine. "E un cost politic si de imagine. Dar Romania are nevoie de restructurare. Nu se va putea imprumuta la nesfarsit pentru consum. Fiind la guvernare, noi am cazut la mijloc, insa facem ceea ce trebuie. Rezultatele se vor vedea in anii 2011 si 2012", a apreciat premierul Emil Boc.

Premierul a adaugat ca in 2011 economia va fi "pe crestere", iar partidele aflate acum la guvernare vor imparti beneficiile politice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.