Vicepresedintele PSD Titus Corlatean a declarat, miercuri, la RFI Romania, ca liberalii fac "un pictorial de frumusete" pentru electoratul de dreapta, el precizand ca intelege atitudinea PNL, care transmite mesaje anti-PSD, pentru a cuceri noi alegatori din zona PDL.

"Ce fac liberalii intelegem dintr-un anumit punct de vedere si chiar n-as spune ca ne deranjeaza in mod deosebit, pentru ca, daca ar fi sa ma exprim in termeni plastici, e vorba despre un pictorial de frumusete pentru electoratul propriu si mai ales pentru electoratul pe care doresc sa-l cucereasca din zona PDL, electoratul de dreapta. Or, pentru un astfel de electorat, aceasta aparenta raca, batalie cu PSD, dusmanul traditional din stanga, suna bine", a declarat Titus Corlatean, citat de MEDIAFAX.

Vicepresedintele social-democrat a precizat ca PSD vrea sa guverneze singur, dar nu exclude un eventual Executiv cu liberalii.

Un lucru e cert, spune liderul social-democrat, PSD nu se va mai alia cu PDL. "Este un lucru firesc, cel putin in aceasta perioada, pentru fiecare partid politic si mai ales pentru PSD, sa propuna propria sa varianta de guvernare, fara compromisuri, sa vina cu solutiile sale, sa vina cu dorinta de a-si asuma guvernarea, avand o majoritate parlamentara. Este un lucru firesc in politica. Principala noastra optiune este cea a guvernarii social-democrate, dar in politica nu poti exclude si alte optiuni. Singura optiune pe care o excludem de maniera clara este o noua guvernare si concubinajul cu Traian Basescu si PDL", a declarat Titus Corlatean.

PSD este pregatit pentru a guverna, sustine el: "Avem capacitatea de guvernare buna si suntem pregatiti pentru acest lucru".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.